De beste raamdecoratie voor in de slaapkamer

Welke raamdecoratie is geschikt voor in de slaapkamer

In de slaapkamer is het belangrijk dat uw raamdecoratie sfeervol is. Maar het is ook belangrijk dat er voldoende privacy is en u geen last heeft van lichtinval. De beste raamdecoratie voor in de slaapkamer is echter wel heel persoonlijk. Sommige mensen kunnen echt niet slapen als er veel daglicht naar binnenkomt. Terwijl anderen juist altijd een beetje licht in de kamer willen. Gelukkig is er een hoop mogelijk met de voorbeelden die we hieronder geven. We kunnen de raamdecoratie volledig op maat van uw slaapkamer maken. Zo zorgen we voor een comfortabele en gezellige sfeer in uw slaapkamer. Hieronder hebben we een paar tips gegeven voor de raamdecoratie van uw slaapkamer.

Verduisterende rolgordijnen in uw slaapkamer

Bij Noordman Wonen hebben we honderden stoffen waaruit u kan kiezen bij een rolgordijn. De rolgordijnen zijn absolute smaakmakers voor uw slaapkamer. U kan de stoffen zelfs uitkiezen met een design erin of met passende kleuren bij uw slaapkamer. U kan dit volledig afstemmen en zo uw raambekleding sfeervol afstemmen. Doordat de rolgordijnen verkrijgbaar zijn in een verduisterende stof heeft u geen last van lichtinval in de slaapkamer. Eventueel kan u de rolgordijnen uitrusten met zijgeleidingsprofielen. Er komt dan zelfs een licht meer langs de zijkanten van uw raam.

Gordijnen in uw slaapkamer

Natuurlijk blijven gordijnen in de slaapkamer perfect om uw slaapkamer goed donker te maken. De gordijnen kunnen verduisterend gemaakt worden en zorgen ervoor dat uw kamer goed donker blijft. Als u echt geen daglicht meer wilt kan u ze zelfs combineren met een rolgordijn of plissés. U hangt deze direct in het raam en de gordijnen als smaakmaker ervoor. Een extra pluspunt bij gordijnen is dat ze geluiddempend zijn. U heeft zo minder overlast van geluiden op straat. In onze showroom kan u kiezen uit verschillende stoffen. Er is altijd wel een stof die bij het interieur van uw slaapkamer past.

Houten jaloezieën zijn niet volledig verduisterend

Bent u geen voorstander van een slaapkamer die volledig verduisterend is? Dan kan u eventueel houten jaloezieën kiezen. Het is een sfeervol en modern alternatief voor gordijnen in de slaapkamer. Als u een hele lichte slaapkamer heeft kan u eventueel rolluiken of screens als buitenzonwering gebruiken. Hierdoor is er al minder lichtinval tijdens de zomermaanden. De houten jaloezieën geven dan vaak al voldoende verduistering in de slaapkamer.

Isolerende raambekleding voor de slaapkamer

Als u nog enkelglas op uw slaapkamer heeft, dan kan het slim zijn om te kijken naar isolerende raambekleding. Shutters of houten jaloezieën geven bijvoorbeeld een uitstekende isolatiewaarde. U heeft zo minder last van tocht in de slaapkamer.

Bent u benieuwd naar de beste raamdecoratie voor uw slaapkamer? In onze showroom kan u al deze voorbeelden in het echt bekijken. We kunnen u onder het genot van een kop koffie uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. Aan de hand van uw eigen wensen kunnen we de beste raambekleding uitzoeken. Kom gerust vrijblijvend langs bij Noordman Wonen. 

Hulp nodig?

Wij van Noordman Wonen staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600

Laatste projecten bij Noordman Wonen