Laminaat laten leggen door Noordman

Bij het kiezen van een nieuwe vloer komt al snel de vraag naar boven: welk type bedekking gaat het worden? Laminaat is hierbij een veel gekozen en veelzijdige optie. Waarom en wat zijn de voordelen van dit type vloer? Bij Noordman Wonen informeren we u graag over de mogelijkheden op het gebied van laminaat. Bent u benieuwd naar onze typen vloeren? Neem een kijkje in de showroom in Hattem. Wij vertellen u alles wat u wilt weten en geven hieronder alvast een voorproefje.

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

Plan een afspraak

Onze grote collectie vloeren, raambekleding, behang én zonwering bekijken? Bezoek onze showroom.

Waarom zou u laminaat laten leggen?

Zoals gezegd is laminaat een veel gekozen vloer. Niet alleen omdat het gemakkelijk in onderhoud is, maar tevens omdat het in veel verschillende stijlen verkrijgbaar is. Voor iedere woning is een vloer te kiezen, die een huis een unieke en eigen uitstraling geeft.

Laminaat leggen is echter niet iedereen gegeven en daarom wordt dit vaak door een specialist gedaan. Noordman Tapijt helpt u graag met het leggen van uw nieuwe laminaat en zorgt dat dit op professionele wijze gebeurt. Zo heeft u jarenlang plezier van uw vloer.

Een korte introductie in laminaatvloeren

Laminaat is een stijlvolle en praktische vloer voor in uw woning of op kantoor. In onze winkel hebben wij vele showvloeren liggen, waardoor u een goed beeld krijgt van de vloer. Doordat laminaat is opgebouwd uit HDF is er een onbeperkte mogelijkheid van modellen. Het feit dat het bovenste laagje van het laminaat uit geprint papier bestaat, kan werkelijk iedere indruk gewekt worden naar wens.
In onze collectie hebben wij onder andere de merken:

  • Quick-Step
  • Parador

De voordelen van een laminaatvloer

Buiten de diverse soorten laminaat die tegenwoordig te verkrijgen zijn, zijn er meerdere redenen waarom veel mensen voor dit type vloer kiezen. De prijs-kwaliteitverhouding is vaak uitstekend. Zo heeft u een mooie vloer voor een goede prijs, die bovendien lang meegaat. Van een laminaatvloer kan u tot wel 25 jaar plezier hebben. Dit wordt mede veroorzaakt doordat laminaat vaak slijtvast en krasbestendig is. Met dit type vloer doet een goede investering voor vele jaren, waar u lang van zult genieten.

Laminaat met vloerverwarming?

Voor veel mensen is het tegenwoordig een vereiste: vloerverwarming in huis. Dit gaat echter niet met alle vloeren even goed samen. Hoe zit dat met een laminaatvloer? In dit geval kiest u voor laminaat dat speciaal gemaakt is voor vloerverwarming. Dit geleidt de warmte beter de ruimte in, mits gelegd met een speciale ondervloer geschikt voor vloerverwarming. Niet alle typen laminaat gaan even goed met vloerverwarming samen en het is dan ook van belang om hier van tevoren navraag naar te doen. Bij Noordman Tapijt informeren we u graag over de combinatie laminaat en vloerverwarming.

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Noordman? Op onze website is een glimp van de diverse vloeren te vinden, maar wilt u volledig geïnformeerd worden? Wij ontvangen u graag in onze showroom in Hattem.

Hier kunt u onze vloeren zien, voelen en ruiken en maakt u een weloverwogen keuze. Daarnaast beantwoorden wij ter plekke uw vragen en kunnen wij u volledig informeren. U gaat niet weg voordat u alle benodigde informatie heeft. Zien we u binnenkort?

Voorbeelden van Laminaat

Neem contact op met Eduard

Hulp nodig bij het bepalen van de juiste vloer voor jouw interieur? Eduard adviseert je graag. Stel hem jouw vragen of plan een afspraak met hem via: 038 ‑ 444 26 00

Officiële merkdealer van

Laatste Projecten met Laminaat