Shutters laten plaatsen door Noordman

Onze shutters zijn vervaardigd uit lindehout, ook wel Basswood genoemd. Deze houtsoort heeft een mooie structuur, is licht van gewicht en draagt bij aan een mooie akoestiek en uitstraling in elk interieur.

De lamellen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende breedtes te weten 63mm, 89mm, 114mm. Naast een bedieningslat in het midden is ook een toepassing uiterst links of rechts mogelijk of een clearview variant waarbij de bediening niet aan de voorzijde zichtbaar is, maar vernuftig in de achterzijde is verwerkt.

Basswood shutters worden perfect afgelakt op de door u gewenste kleur in een speciale UV bestendige lak en voorzien van een vochtwerende laag, waardoor ze goed beschermd zijn tegen dagelijkse invloeden. Voor zeer vochtige ruimtes, adviseren we de multiwood shutters uit de Aqua lijn toe te passen.

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

Vraag een offerte aan

Weten op welke kosten je kunt rekenen voor jouw nieuwe interieur? Wij berekenen het voor je.

Wat zijn shutters?

Shutters zijn luiken waarvan de lamellen geopend en gesloten kunnen worden om zo de lichtinval te reguleren. De bediening kan zowel zichtbaar met Tilt Rod Schutters, als onzichtbaar, met Invisble shutters worden geplaatst, de keuze is aan u. Onze adviseurs kunnen u hier uiteraard meer over vertellen en bekijken welke optie het beste past bij uw wensen.

Shutters zijn een elegante en solide vorm van raambekleding waar u jarenlang plezier van heeft. Bij Noordman raambekleding zijn de shutters in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar waarbij service en kwaliteit het uitgangspunt zijn.

Het verschil tussen shutters en jaloezieën

Shutters worden gemaakt van hout en jaloezieën van verschillende soorten materiaal zoals hout, aluminium, bamboe of PVC. Het verschil tussen houten jaloezeien en shutters is dat de shutters in een kader geplaatst zijn, de luiken. Deze kunnen ook open en dicht en daarom worden shutters ook wel gebruikt in deuropeningen. Shutters zijn vaak ook breder dan jaloezieën waardoor ze een andere uitstraling hebben en meer in een landelijk interieur passen waar jaloezieën vaak moderner en strakker ogen. De ladderband van shutters is ook breder dan die van jaloezieën, wat ook een andere uitstraling geeft

shutters voorbeelden

Shutters in de badkamer en in de keuken

Shutters kunnen in de keuken en badkamer worden geplaatst maar dan adviseren wij wel de Aqualijn omdat deze shutters beter bestand zijn tegen vocht omdat de lamellen behandeld zijn om tegen vocht te kunnen.

Shutters in de woonkamer en slaapkamer

Shutters worden in het raam geplaatst en zijn daarom ook isolerend. Gesloten houden ze het zonlicht buiten. U kan er voor kiezen om naast de shutters nog overgordijnen te hangen maar dat is afhankelijk van uw wensen en hoe u wilt dat de kamer er uit komt te zien. Voor algehele verduistering is dit wel aan te raden. De shutters worden standaard gelakt met een UV bestaande lak in de kleur van uw voorkeur.

Uw shutter specialist in Hattem, Zwolle en Wezep

Voor op maat gemaakte shutters van topkwaliteit moet u bij Noordman raambekleding zijn, onze medewerkers staan voor u klaar met een uitgebreide en persoonlijke topservice, jarenlange ervaring en actuele kennis.

Voorbeelden van Shutters

Neem contact op met Ina

Benieuwd welke raamdecoratie voor jou een perfecte match is? Ina helpt je graag om daarachter te komen. Neem contact met haar op via: 038 ‑ 444 26 00