bekijk onze projecten

De mooie gordijnen in dit prachtige penthouse in Zwolle hebben iets bijzonders. Ze zijn allemaal elektrisch te bedienen. 

In dit statige huis hebben we diverse kamers ingericht met gordijnen. Door sierlijke railroedes te gebruiken, wordt het mooie van een roede en het praktische van een rail gecombineerd.

Dit prachtige penthouse in Zwolle mochten we afmaken met mooie gordijnen, die gemaakt zijn in een wave-plooi. De strakke rail van Interstil komt goed tot zijn recht in deze moderne inrichting.

Bij dit project voor Cobbler in Hattemerbroek mochten we de gehele stoffering verzorgen. We kunnen er veel over zeggen, maar de video zegt meer dan 1000 woorden.

In deze sfeervolle jaren 30-woning in de Zwolse wijk Assendorp mochten wij de gehele woning stofferen. Beneden gekozen voor een prachtige houten visgraat vloer.

In deze prachtige woning in De Wipstrik, mochten wij de raambekleding verzorgen en hebben we twee traplopers geplaatst. Licht en zomers was het uitgangspunt. 

In een prachtige penthouse te Zwolle mochten wij dit project ondersteunen. Samen met een architect mochten wij meedenken, adviseren en vervolgens hebben wij de oplevering verzorgd. 

Jouw woongeluk vinden?

Wil je meer weten over onze producten of over wat er mogelijk is met onze vloeren, raambekleding, behang of zonwering? Neem contact op met Jaap via: 038 ‑ 444 26 00

de laatste projecten