Traprenovatie bij Noordman

Is uw trap aan traprenovatie toe? Dan bent u aan het juiste adres bij Noordman Wonen. Wij kunnen naast het leggen van een nieuwe vroeg uw trap renoveren. We zorgen ervoor dat uw oude trap weer perfect bij uw nieuwe interieur past. Zo moderniseren we uw trap met PVC, tapijt, laminaat of vinyl bekleding. Na de renovatie ziet uw oude trap er weer helemaal als nieuw uit. Wilt u eerst graag de mogelijkheden in het echt zien? U bent van harte welkom in onze showroom in Hattem. We laten u graag de verschillende materialen in het echt zien voor uw eigen traprenovatie.

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

Traprenovatie op maat van uw wensen

Bij Noordman Wonen luisteren we graag naar uw eigen wensen. Op basis van uw wensen kunnen we een advies geven voor uw nieuwe traprenovatie.

We kunnen u adviseren over de verschillende materialen. Zo kunnen we kijken welke materialen het beste bij uw trap past. Onze oplossingen zijn allemaal kras en slijtvast. Een extra pluspunt is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. U kan PVC, laminaat of vinyl eenvoudig reinigen. Dit is handig met huisdieren of jonge kinderen in huis.

Zonder hak en breekwerk

Uw traprenovatie voeren we voor uit zonder hak en breekwerk. We brengen de nieuwe bekleding rechtstreeks op uw bestaande trap aan. Hierbij maken we alles volledig op maat. Elke trap is uniek en uiteraard houden we hier rekening mee. Binnen onze collectie kan u kiezen uit verschillende kleuren, stijlen en structuren. U kan bijvoorbeeld kiezen voor laminaat of PVC met een houtlook. Of juist een trap met een lederlook of betonlook. U kan de trap volledig aanpassen aan de hand van uw interieur. Vervolgens komen we bij u langs om de trap te renoveren. Dit kunnen we meestal binnen één werkdag realiseren. U heeft daarna weer een prachtige trap om van te genieten.

Ongekende service en maatwerk

Bij Noordman Wonen garanderen wij met onze specialistische kennis een uitgebreide en persoonlijke service die begint met onze medewerkers die bij u thuis komen om de maten gratis op te meten.

Bovendien is onze showroom in Hattem goed bereikbaar vanaf onder andere Zwolle, Wezep, Kampen en omgeving met voldoende parkeergelegenheid.

trapbekleding zwolle

De voordelen van een traprenovatie

Het grootste voordeel van onze manier van werken is dat u binnen een dag uw trap in een nieuw jasje kan stoppen. Als u hierbij kiest voor PVC, Vinyl of vloerbedekking, dan krijgt de trap de perfecte geluidsdemping.

De toplaag bij PVC of Vinyl is daarbij voorzien van een antislip laag. U kan zo veilig naar beneden lopen zonder bang te zijn dat u snel uitglijdt. Na de renovatie ziet uw trap er echt volledig anders uit. Uiteraard kunnen we u hierin perfect begeleiden vanuit onze eigen showroom. Samen zorgen we ervoor dat uw trap een pronkstuk in huis wordt.

Traprenovatie in Zwolle / Kampen laten uitvoeren

Woont u in de regio Zwolle of Kampen? Dan komen wij graag bij u langs voor een traprenovatie. Onze showroom in Hattem ligt vlakbij, waardoor een traprenovatie in Zwolle / Kampen geen enkel probleem is. Uiteraard bent u meer dan welkom om eerst de verschillende opties in onze showroom te bespreken. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is met uw oude trap.

Na onze renovatie is uw trap niet langer meer een stoffige trap, maar een echt eyecatcher in uw woning. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Voorbeelden van gerenoveerde trappen

Wij helpen u graag

Noordman team foto 580x330

Wij van Noordman Wonen staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600