Plisse en duette laten plaatsen door Noordman

Luxaflex Duette shades zijn net als de Luxaflex Plissé shades een technische, hoogwaardige en decoratieve raamdecoratie. Het doek van Luxaflex Duette shades zijn net als Luxaflex Plissé shades trapsgewijs gevouwen. Het verschil tussen het doek Duette Shades en Plissé shades is dat het doek van Luxaflex Duette shades dubbel is. Door dit dubbele doek ontstaat er een soort honingraatstructuur die tevens weer isolerend is. De optrekkoorden zitten in het doek verwerkt zodat deze niet zichtbaar zijn, dit geeft een rustige en tegelijkertijd een strakke uitstraling.

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

Plan een afspraak

Onze grote collectie vloeren, raambekleding, behang én zonwering bekijken? Bezoek onze showroom.

plisse en duettes

Voordelen van Plisse

Plisse zijn een tijdloze bekleding van uw raam. Deze raambekleding is zowel zon- als zichtwerend, de stof van plisse is lichtdoorlatend en transparant. De gordijnen hebben strakke vouwen die als u het gordijn optrekt als een harmonica invouwen wat ze een uniek voorkomen geeft, uitgevouwen heeft het gordijn ook de kenmerkende scherpe vouwen. Plisse raamdecoraties hebben een strakke, elegante uitstraling waardoor ze in ieder type interieur tot hun recht komen.

Voordelen van Duette

Duettes zijn een unieke uitvoering van de Plissé bekleding met een aantal grote voordelen ze zijn energiebesparend door de unieke honingraatstructuur, onderhoudsarm, isolerend en erg makkelijk om zelf de privacy en lichtinval in huis te bepalen.

Verduisterende en lichtdoorlatende Plisse en Duette

Om het zonlicht buiten te houden kunt u kiezen voor verduisterende gordijnen. Deze zijn met name in de slaapkamer erg prettig zodat u niet bij de eerste zonnestraal gewerkt wordt. Anderzijds zijn er ook lichtdoorlatende varianten waardoor u van zowel privacy als lichtinval profiteert. Met de privacy kunt u spelen door het gordijn zo open of dicht te doen als u zelf wenst. De mogelijkheden van deze gordijnen zijn eindeloos en onze medewerkers staan klaar om u te daar alles over te vertellen en te helpen de juiste keuze te maken.

De specialist in Hattem en omgeving voor al uw Plisse en Duette

De voordelen van Plisse en Duette zijn ongekend, bij Noordman Wonen kunt u terecht voor al uw vragen over deze gordijnen. Wij maken ze op maat en onze medewerkers gaan voor topservice.

plisse en duette voorbeeld 6 (1)

Voorbeelden van plisse en duette

Neem contact op met Ina

Benieuwd welke raamdecoratie voor jou een perfecte match is? Ina helpt je graag om daarachter te komen. Neem contact met haar op via: 038 ‑ 444 26 00