PVC-Vloeren nabij Zwolle

Noordman Wonen is een vertrouwd adres voor PVC vloeren nabij Zwolle. Een vloer bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van uw interieur. Zoekt u een vloer met de uitstraling van natuursteen of hout, maar de eigenschappen van vinyl? Dan is een PVC vloer wellicht iets voor u. Kiest u voor een PVC vloer van Noordman Wonen, dan kiest u voor een totaalpakket. Zo leveren en monteren wij de PVC vloer bij u thuis, zodat u volledig ontzorgt wordt. Bekijk hieronder een aantal door ons gelegde PVC vloeren of breng een bezoek aan onze showroom nabij Zwolle (in Hattem).

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

pvc vloeren 3

Profiteer van de vele voordelen van PVC

Een PVC vloer zorgt niet alleen voor een warme uitstraling. Onze PVC vloeren bieden u nog véél meer voordelen. PVC is gemaakt van kunststof. Daardoor zijn deze vloeren duurzaam, slijtvast, waterbestendig en geluiddempend. Het grootste gebruiksvoordeel voor u is misschien wel dat deze vloeren gemakkelijk zijn te reinigen. Perfect wanneer bijvoorbeeld uw hond met vieze poten van buiten komt. Binnen korte tijd is uw vloer weer schoon! PVC vloeren zijn ook uitstekend te combineren met vloerverwarming of -verkoeling.

Vloeren van topkwaliteit

In onze showroom vindt u honderden steen- en houtdessins. Dit maakt de keus niet eenvoudig. Maar waar u ook voor kiest, u kiest voor een PVC vloer van topkwaliteit. Wij verkopen o.a. PVC vloeren van mFLOR, Therdex en Quickstep in onze showroom nabij Zwolle. De steen- en houtdessins zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Laat vrienden en familie versteld staan door gebruik te maken van PVC in uw woning in Zwolle.

Laat u adviseren door onze medewerkers

Bent u geïnteresseerd in een PVC vloer maar weet u niet welke vloer geschikt is? Kom de PVC vloeren dan bekijken in onze showroom nabij Zwolle. Onze medewerkers helpen u graag bij de zoektocht naar uw droomvloer. Zij kunnen u adviseren op basis van de beschikbare ruimte en wensen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een bijpassende PVC vloer voor u te vinden.

Mooiste vloeren regio Zwolle

Wilt u een PVC vloer laten leggen in de regio Zwolle? Of bent u benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van een PVC vloer? Kom langs in onze showroom aan de Netelhorst 14 in Hattem en laat u verrassen. Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan kunt u gerust contact opnemen via 038-4442600 of info@noordman-tapijt.nl. Voor de beste PVC vloeren van Zwolle en omstreken bent u bij Noordman Wonen aan het goede adres.

Voorbeelden van PVC-Vloeren

Wij helpen u graag

Noordman team foto 580x330

Wij van Noordman Wonen staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600