Zonwering bij Noordman Wonen

Als het zomer is, genieten we van de zon en de lange én warme avonden. Maar de zon zorgt er ook voor dat je woning soms zeer onaangename temperaturen bereikt. De oplossing? Zonwering. Daarmee creëer je een prettig binnenklimaat én een prachtige uitstraling. En wist je dat bijvoorbeeld een rolluik in de winter kan zorgen voor een betere isolatie? Dit kan flink schelen op je gasrekening.

Vraag een offerte aan

Weten op welke kosten je kunt rekenen voor jouw nieuwe interieur? Wij berekenen het voor je.

Zonwering van Luxaflex

Kies je voor buitenjaloezieën, rolluiken of serrezonwering? Of ga je liever voor markiezen, terraszonwering of de welbekende screens? Bij Noordman Wonen hebben we een uitgebreide collectie zonwering.

Wij werken uitsluitend met de zeer hoogwaardige producten van Luxaflex. En niet zonder reden. Deze producten zijn namelijk volledig gecoat, waardoor ze van top tot teen zijn beschermd tegen allerlei weersinvloeden. Zo kun je jaren vooruit.

Zonwering met of zonder stroomaansluiting

Zonwering, zoals elektrische rolluiken, kun je aansluiten op het elektriciteitsnet in je woning. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor zonwering die is voorzien van de meest moderne snufjes. Zo kun je je zonwering van Luxaflex laten voorzien van Solar-bediening. Met behulp van een zonnepaneel komt er meer dan voldoende energie vrij om het apparaat elektrisch te kunnen bedienen.

Het mooie van deze mogelijkheden van Luxaflex? Er is geen aparte stroomaansluiting nodig. Zo heb je geen last van lelijke gaten in de muur, heb je geen kabelgootjes nodig en hoef je je ook niet druk te maken om stopcontacten.

Automatisch of zelfs smart home?

Wil je je zonwering op afstand kunnen bedienen? Vanaf je vakantieadres bijvoorbeeld, om het huis koel te houden of juist uit veiligheidsoverweging? Ook dat is mogelijk. Zo laat je je rolluiken met 1 druk op de knop in de app van je smartphone gemakkelijk zakken. Smart home!

En heb je als je ’s morgens wakker wordt geen zin om uit bed te komen om de screens (of gordijnen) open te doen? Met een simpele spraakinstructie als “Goedemorgen” straalt het zonlicht vanzelf je kamer in. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Inmeten en montage

Natuurlijk meten onze deskundige collega’s alles voor je in én monteren we de zonwering. Zo zorgen we voor een nette en strakke uitstraling en kan het product optimaal functioneren. Klaar voor jarenlang plezier. Ben je op zoek naar binnenzonwering? Dat is natuurlijk ook een optie. Bekijk de mogelijkheden van onze raambekleding.

Meer weten? Neem contact met ons op of plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in via 038-4442600.

Neem contact op met Jaap

Weten wat de voordelen zijn van onze verschillende soorten zonwering? Vraag het Jaap, hij legt het je graag uit. Bel hem op: 038 ‑ 444 26 00

Officiële merkdealer van