Silhouette® Shades

Silhouette® Shades laten plaatsen door Noordman

De Silhouette® Shades geven de ruimte een exclusieve stijl, Het is een van de nieuwste producten van Luxaflex® en erg populair. Op deze pagina ziet u verschillende foto’s en mogelijkheden van dit unieke en exclusieve product. Wij van Noordman zijn exclusieve verkooppartner van Luxaflex en dus de Silhouette® Shades. Doe gerust een aanvraag en wij helpen u graag met onze kennis.

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

Elektrische bediening

Stel je de ideale wereld voor waarbij raamdecoratie is afgestemd op je voorkeuren, zich automatisch aanpast en zo op ieder moment van de dag dé perfecte sfeer creëert in elke ruimte. Dat is het gemak van PowerView® Motorisation. Stel eenvoudig je raamdecoratie in op de gewenste positie en bedien en programmeer het met de PowerView® App vanaf je smartphone of tablet. Een revolutionair nieuw systeem dat je raamdecoratie automatisch bedient op ieder gewenst moment van je dag. Voor absoluut maatwerk voor uw jaloezieën bent u bij Noordman Wonen aan op de juiste plek. Onze medewerkers staan ten alle tijden voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
iPad_iPhone app powerview (1)

Video + Brochure

Bekijk de video om te zien hoe de Silhouette® Shades werken met de PowerView Motorisation. Of bekijk de brochure onderstaand.

Voorbeelden van Silhouette® Shades

Wij helpen u graag

Noordman team foto 580x330

Wij van Noordman Wonen staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600