Droogloopmat laten leggen door Noordman

Wanneer u nieuwe vloerbedekking hebt uitgekozen wilt u daar natuurlijk zolang mogelijk van genieten. Vuil is één van de gevaren voor een vloer, nieuw of niet. Om uw vloerbedekking hier zo goed mogelijk tegen te beschermen kunt u voor uw deur een mat plaatsen. Wij hebben in onze collectie diverse types schoonloopmatten, waaronder Coral. Dit merk heeft diverse voordelen:
  • Schoonloop gemakkelijk in onderhoud;
  • Neemt alle vocht op bij uw inloop;
  • Houdt uw vloer vrij van zand en vuil.

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

Vraag advies

Interieuradvies inwinnen bij onze specialisten? We staan voor je klaar!

LET OP: Bij aanvragen voor één  droogloopmat, nemen wij deze alleen in behandeling binnen 35 km reisafstand (Hattem).

droogloop matten

Droogloopmat op maat

Veel matten zijn in één maat, of misschien meerdere maten, verkrijgbaar, maar wilt u dat een mat naadloos op uw behoefte aansluit? Ga dan voor een droogloopmat op maat. Uw hal heeft misschien net een andere afmeting dan gangbaar is, waardoor een mat op maat beter aansluit. Of het aantal schoenen dat regelmatig op de mat te vinden is breidt zich met de dag uit. U heeft daardoor behoefte aan een zo groot mogelijk exemplaar. Droogloopmatten op maat hebben diverse voordelen en maken dat uw huis uniek op u en uw wensen is afgestemd.

Een mat met logo geeft een unieke touch Hoe leuk is het om door een mat met logo bij een deur te worden begroet? Zowel binnen als buiten de voordeur kan het een lach op ieders gezicht tekenen. Een droogloopmat met logo kan op deze manier de toon voor een huis of ruimte zetten en u kunt bezoekers direct begroeten door het gebruik van het juiste woord. Ook zakelijk gezien is een droogloopmat met logo een unieke toevoeging. Zet uw bedrijfsnaam op de mat en zet letterlijk de juiste toon of kies voor een woord dat uw bedrijf omschrijft en laat dit direct naar voren komen.
droogloopmat met logo (1)

Drooglopmat op rol

Droogloopmat op rol biedt voordeel en vrijheid Heeft u een grotere mat nodig of bent u op zoek naar maatwerk? Een drooglopmat op rol biedt uitkomst. U betaalt per vierkante meter en bent daarmee altijd verzekerd van een goede prijs. Bovendien geeft het vrijheid om niet aan bepaalde afmetingen vast te zitten. Noordman Tapijt is niet alleen het juiste adres voor diverse soorten vloerbedekking, maar helpt u ook graag in het leveren van droogloopmatten op maat. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem een kijkje in onze showroom in Hattem.

Noordman is dé plek voor droogloopmatten

Het is ons doel om u zo goed mogelijk te adviseren en ondersteunen in het uitzoeken van nieuwe droogloop- of schoonloopmatten. Voor de omgeving Zwolle zijn wij dé plek voor alle soorten vloer- en raambekleding. Onze medewerkers luisteren naar uw wensen en helpen u, door middel van hun vakkennis, de juiste keuze te maken. Bovendien kunt u de verschillende materialen zelf voelen en ruiken, omdat alles in onze showroom te bekijken is. Op deze manier weet u precies waar u voor kiest en is de kans op een miskoop zeer klein.

Voorbeelden van Droogloopmatten

Neem contact op met Eduard

Hulp nodig bij het bepalen van de juiste vloer voor jouw interieur? Eduard adviseert je graag. Stel hem jouw vragen of plan een afspraak met hem via: 038 ‑ 444 26 00

Officiële merkdealer van

Laatste Projecten met Droogloopmatten