Wat maakt ons zo bijzonder

Raamdecoratie nabij Zwolle

Voorzichtig schuift u uw raamdecoratie in Zwolle naar de zijkant. Toegegeven: het vervult zijn functie prima. Maar of het nog echt bij u past? Daarom gaat u vandaag op zoek naar vernieuwing. Die frisse wind vindt u uiteraard bij Noordman Wonen. Van rolgordijnen tot horren. Wij hebben de beste merken al voor u klaarliggen. Komt u straks een kopje koffie bij ons drinken?

gordijnen en raambekleding
jaloezieen luxaflex

Verschillende soorten raamdecoratie in de regio Zwolle

Goed. U bent op zoek naar nieuwe raamdecoratie in de omgeving van Zwolle. Maar heeft u al eens nagedacht welke variant u precies wilt? Er zijn namelijk veel verschillende soorten. Kiest u voor gemak? Dan is één van onze gordijnen een prima keuze. Voor een strak dessin moet u echter bij de jaloezieën zijn. Verder leveren wij:

  • Rolgordijnen;
  • Vouwgordijnen;
  • Lamellen;
  • Horren;
  • Plissé’s;
  • Duette’s;
  • Facettes;
  • Silhouette’s.

Hoe kies ik raamdecoratie?

Het inrichten van een woning kan een grote klus zijn. Hoe kiest u eigenlijk uw nieuwe raamdecoratie in Zwolle? Om tot een goede match te komen, moet u zichzelf een aantal vragen stellen. Wilt u zonlicht doorlaten of de ruimte compleet kunnen verduisteren? Moet het materiaal de aandacht trekken of juist in de achtergrond verdwijnen? En naar welke uitstraling bent u precies op zoek? Daarnaast moet u bij uzelf nagaan welke invloed uw keuze op lichtinval, isolatie en privacy heeft. Vragen? Onze adviseurs helpen u graag.

gordijnen-raambekleding

Raamdecoratie nabij Zwolle van Noordman

Elke woning is zo af en toe aan verandering toe. Bij Noordman Wonen vindt u alles wat u daarvoor nodig heeft. Van vloeren tot raambekleding. Wij hebben het voor u in huis. Is uw keuze gevallen op één van onze gordijnen? Of toch op een jaloezie? Het maakt niet uit. Onze specialisten helpen u graag verder. Wij meten niet alleen alles gratis voor u in, maar plaatsen het vervolgens ook zelf. In de Binnenstad. Poort van Zwolle. Ittersum. Wipstrik. Holtenbroek. Assendorp. Het maakt niet uit. Het veranderen van raamdecoratie was nog nooit zo makkelijk!

Bestel nu uw raamdecoratie

Raamdecoratie. Het is met recht de mode voor uw huis te noemen. U kleedt het er namelijk mooi mee aan. Bij Noordman Wonen weten wij daar alles van af. Bezoek daarom deze week nog onze showroom. Heeft u een opmerking? Of wilt u iets aan onze specialisten vragen? Bel dan naar 038-4442600 of stuur een e-mail naar info@noordman-tapijt.nl. Een bericht via ons contactformulier kan natuurlijk ook. Met welke raamdecoratie drukt u in Zwolle uw stempel?

Wij helpen u graag

Noordman team foto 580x330

Wij van Noordman Wonen staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600