Jaloezieën laten plaatsen door Noordman

Horizontale jaloezieën, die in de jaren ’50 door luxaflex® gelanceerd werden, geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl. U vindt bij ons luxaflex, BéCé, Top Point, Multisol, Copa en onze huiscollectie. Wij kunnen ook een gratis opmeting bij u thuis doen!

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

Plan een afspraak

Onze grote collectie vloeren, raambekleding, behang én zonwering bekijken? Bezoek onze showroom.

Jaloezieën op maat?

De mogelijkheden met betrekking tot raambekleding zijn eindeloos, alleen al bij de jaloezieën zijn er verschillende kleuren, materialen en maten te verkrijgen.

Bij Noordman Tapijt en Raambekleding bent u zeker van topservice van begint tot eind bij de aankoop van uw jaloezieën. Wij leveren maatwerk compleet afgestemd op uw wensen. In onze showroom in Hattem kunt u alle mogelijkheden bekijken en staan onze medewerkers klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook komen wij aan huis om de maten te meten zodat u zeker weet dat dit op de juiste wijze wordt gedaan.

Als laatste komen onze ervaren deskundige de jaloezieën plaatsen, dit gebeurt met uiterste precisie zodat ze gegarandeerd juist geplaatst zijn en lang blijven hangen.

Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën staan prachtig in uw woonkamer, vooral in combinatie met ander houten accenten zorgen zij voor een rustige en landelijke sfeer. Deze jaloezieën zijn in meerdere breedtes en kleuren verkrijgbaar. Dit type jaloezieën is minder geschikt voor in vochtige ruimtes. 

PVC en aluminium Jaloezieën 

PVC en aluminium Jaloezieën zijn uitermate geschikt voor in de badkamer omdat deze de vochtigheid beter verdragen. Ook deze types jaloezieën zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, afmetingen en verschillende breedtes. In de meer industriële of strakke interieur stijlen wordt meestal gebruik gemaakt van deze types. De specialist in jaloezieën met maatwerk en uitgebreide persoonlijke service.

Voor absoluut maatwerk voor uw jaloezieën bent u bij Noordman Wonen aan op de juiste plek. Onze medewerkers staan ten alle tijden voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

jaloezieen

Voorbeelden van jaloezieën

Neem contact op met Ina

Benieuwd welke raamdecoratie voor jou een perfecte match is? Ina helpt je graag om daarachter te komen. Neem contact met haar op via: 038 ‑ 444 26 00