Behang bij Noordman Wonen

Een mooi behang op de wand is helemaal van nu. Veel huiseigenaren kiezen niet meer voor een simpele lik verf, maar halen graag de mooiste wanddessins in huis. Met mooie aardse tinten, frisse natuurtaferelen óf juist in een gedurfde moderne stijl. Bij Noordman Wonen heb je alle keuze.

Vraag een offerte aan

Weten op welke kosten je kunt rekenen voor jouw nieuwe interieur? Wij berekenen het voor je.

noordman-wonen-arte-merk-behang-hattem

Uitgebreide en exclusieve behangcollectie

Bij Noordman Wonen vind je het gerenommeerde behangmerk Arte, waarmee we beschikken over een geweldige behangcollectie. Zowel op het vlak van design als structuur.

Zoek je een mooi textielbehang? Of ga je liever voor een vliesbehang of uiterst sterk vinylbehang? Arte heeft het. Zowel kwalitatief hoogwaardig behang dat op rol beschikbaar is als zeer exclusief behang dat je alleen per meter kunt krijgen.

Soorten behang én akoestisch behang

Je vindt álle collectieboeken van Arte behang in onze showroom. En dat zijn er nogal wat. Je hebt dus een geweldig pallet om uit te kiezen. Ben je op zoek naar mooi akoestisch behang dat de klank in huis meteen flink verbetert? We hebben prachtig 3D-behang in huis met een extra foamlaag, dat bijdraagt aan de akoestiek.

Onze interieurspecialisten geven je uiteraard graag advies. En wil je een keer een boek lenen om te kunnen ervaren wat het beste past in jouw interieur? Geen enkel probleem!

Meer weten over behang?

Weet jij al welk gevoel je wilt creëren met behang? Kies je voor een enkele kleur, vilten behang, suède behang of een uniek design? Bij Noordman is er van alles mogelijk.

Vraag Geke naar de opties, stalen en meer via 038-4442600. Zij helpt je graag.

Neem contact op met Geke

Sparren over welk behangdessin goed zou passen bij jou aan de wand? Neem contact op met interieurspecialist Geke op: 038 ‑ 444 26 00. Zij inspireert je graag! 

Officieel dealer van