Marmoleum laten leggen door Noordman

Het grote aanbod marmoleum dat Noordman Wonen bezit biedt de klant een tal van mogelijkheden. Door de goede kwaliteit van het materiaal is het erg populair onder bedrijven en scholen, maar dit is lang niet de enige toepassing. Kom daarom nu langs in onze showroom en wellicht komt u nog veel meer verrassends te weten over dit fantastische product! Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste vloer voor uw woning en informeren u uitgebreid.

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

Plan een afspraak

Onze grote collectie vloeren, raambekleding, behang én zonwering bekijken? Bezoek onze showroom.

marmoleum

De oneindige mogelijkheden met marmoleum

Marmoleum, of linoleum, is een duurzaam en milieuvriendelijk product. Het is gemaakt van lijnolie, jute, hars, houtmeel en kalksteen. Hoewel het op bedrijven en scholen vaak gebruikt wordt is het lang niet alleen voor deze instanties bedoeld. Sterker nog, het kan mede dankzij de vele variaties geweldig staan in uw huis! Het marmoleum is van het merk Forbo, waar het assortiment altijd van up-to-date is. Marmoleum wint aan populariteit en dit is niet voor niks. Ontdek hoe het ook in uw woning van waarde kan zijn.

Dit zijn de voordelen van Marmoleum

Wanneer u kiest voor een marmoleum vloer heeft dit diverse voordelen. Niet alleen is dit type vloer duurzaam en milieuvriendelijk maar tevens zeer slijtvast, en intensief gebruik is dan ook geen probleem. Met gemakt draagt dit materiaal bovendien gedurende langere tijd veel gewicht en is het daarnaast vuilafstotend en gemakkelijk in onderhoud. Bovendien is het geluiddempend en eenvoudig te combineren met vloerverwarming. Ten slotte is het ideaal voor mensen met allergieën, omdat het antistatisch materiaal is en daarmee gemakkelijk stofvrij te houden is.

De nadelen van Marmoleum

Ieder type vloer heeft nadelen en zo ook de marmoleum vloer. Omdat het een duurzame en slijtvaste vloer is vraagt het om een investering. Marmoleum is daarmee een duurdere keuze dan andere typen vloeren. Het bijkomende voordeel is dat dit zich in de toekomst wel weer uitbetaald. Daarnaast is marmoleum niet geschikt voor natte ruimtes als een badkamer en gaat het slecht samen met grondige schoonmaakmiddelen. Daarnaast is het belangrijk dit type vloer door een professional aan te laten leggen.

Marmoleum gecombineerd met vloerverwarming

Een marmoleum vloer kan worden gecombineerd met vloerverwarming. Het is echter belangrijk om naar de dikte van het materiaal te kijken: hoe dunner, hoe beter de warmte in de ruimte kan worden verspreid. Marmoleum neemt bovendien snel de omgevingswarmte aan, omdat het een natuurproduct is. Dit werkt in het voordeel van een vloerverwarming. Het is aan te raden om u over de combinatie van marmoleum en vloerverwarming te laten informeren. Noordman Wonen helpt u graag bij het achterhalen en tot leven brengen van uw wensen.

Helemaal hip: de marmoleum betonlook

Vloeren met betonlook winnen steeds meer aan terrein en het is tegenwoordig niet alleen meer in kantoorpanden of andere zakelijke bestemmingen te vinden. Ook in woningen komt dit type vloer steeds vaker voor. Een betonlook-vloer heeft enkele voordelen ten opzichte van een echt betonnen vloer. Zo is het onderhoudsvriendelijk en is marmoleum betonlook niet van echt te onderscheiden. Zo heeft u de uitstraling die u mooi vindt en combineert u dit eenvoudig met de prettige warmte van bijvoorbeeld vloerverwarming.

‘Marmoleum’ van Forbo: een excellente keuze

De linoleumvloeren van Forbo, ook wel bekend onder de merknaam ‘Marmoleum’, worden geïnspireerd door de natuur. Volgens het merk is er maar een handjevol experts dat de kunst van het marmoleum maken verstaat en het bedrijf creëert daarmee de beste vloeren voor iedere omgeving. Marmoleum is, vanwege het natuuraspect, de eerste CO2-neutraal geproduceerde vloer en zet daarmee een grote stap in de richting van een duurzame wereld. Noordman Wonen biedt deze vloeren met trots aan en informeert u graag over de verschillende mogelijkheden.

Voorbeelden van Marmoleum

Neem contact op met Eduard

Hulp nodig bij het bepalen van de juiste vloer voor jouw interieur? Eduard adviseert je graag. Stel hem jouw vragen of plan een afspraak met hem via: 038 ‑ 444 26 00