Rolgordijnen laten plaatsen door Noordman

In de uitgebreide collectie rolgordijnen bij Noordman Wonen is voor ieder interieur iets te vinden. Door de combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren. Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast.

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

Plan een afspraak

Onze grote collectie vloeren, raambekleding, behang én zonwering bekijken? Bezoek onze showroom.

Rolgordijnen specialist

In onze showroom in Hattem kunt u alle opties met betrekking tot de rolgordijnen zien. Er zijn tal van mogelijkheden, verschillende materialen, prints, kleuren en transparantie. Omdat Noordman Wonen maatwerk levert worden de rolgordijnen op maat gemaakt en door ervaren medewerkers geplaatst. Zo weet u zeker dat de rolgordijnen goed hangen en blijven hangen. Overigens begint de persoonlijke service in de showroom waar onze adviseurs uitgebreid de tijd voor u nemen. Indien gewenst komen onze specialisten de maten bij u thuis opmeten zodat u zeker bent dat het op de juiste manier gemeten wordt.

Rolgordijnen op maat

Omdat de rolgordijnen voor u op maat kunnen worden gemaakt kunt u zelf kiezen welke functionaliteiten u erin wilt hebben, of juist niet. Onze medewerkers kunnen u helpen te kiezen waarbij zij rekening houden met uw wensen, de locatie waar het gordijn komt en wat u nodig heeft, bijvoorbeeld veel of weinig licht. Omdat rolgordijnen dicht op het raam worden geplaatst functioneren deze ook als isolatie, dit heeft weer een positieve invloed op zowel uw energierekening als het milieu.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn rolgordijnen waarbij er twee soorten stof in het gordijn zijn verwerkt, een transparante en een niet transparante. Deze komen in banen na elkaar en omdat het gordijn om een buis draait kunt u zelf bepalen hoeveel licht u binnen wil laten en hoeveel privacy u wilt.

Elektrische Rolgordijnen

Voor ultiem comfort en optimaal bedieningsgemak is het mogelijk om uw rolgordijnen van een afstand te besturen met een afstandsbediening of app. Deze functionaliteit van de gordijnen maken het ook mogelijk om de gordijnen te koppelen aan apparaten die uw woning smart maken zoals Google home. Bij een woning met deze apparatuur kan u dan uw gordijnen aansturen met uw stem. Elektrische gordijnen zijn ook aan een schema te koppelen waardoor de gordijnen op vaste tijden open en dicht gaan. Zo lijkt u woning bewoond als u op vakantie bent, of komt u ‘s ochtends beneden met een fijne ochtendzon in uw woonkamer.

Verduisterende rolgordijnen

Rolgordijnen zijn ook verduisterend te krijgen waarbij de achterkant bewerkt is waardoor het gordijn geen licht doorlaat. Zo bent u zeker van een donkere kamer en daarom wordt dit soort rolgordijn veel gebruikt voor slaapkamers. De adviseurs van Noordman Raambekleding kunnen u alles vertellen over de voordelen van dit type rolgordijn.

Semi-transparante rolgordijnen

In tegenstelling tot de verduisterende rolgordijnen zijn de semitransparante gordijnen juist bedoeld om meer licht binnen te laten maar toch privacy te creëren omdat er iets voor het raam hangt. Er zijn veel verschillende materialen en dus diktes stof waar u uit kan kiezen als u een rolgordijn laat maken. Dit type rolgordijn wordt veel gebruikt in woonkamers en keukens.

Luxe Rolgordijnen

Vanwege het enorme aanbod aan stoffen en opties kunt u uw rolgordijnen ook voorzien van een luxe uitstraling door te werken met de beste stoffen van uitmuntende kwaliteit, met een goede isolatie en duurzaam karakter.

Rolgordijnen zijn te plaatsen in alle ramen

Rolgordijnen zijn ook te plaatsen met zijgeleiding van het gordijn. Dit maakt het mogelijk om de rolgordijnen in alle soorten ramen te plaatsen zoals dak-, kantel en kiepramen. Omdat de geleiders het gordijn op de juiste plek houden is het niet nodig dat een raam recht staat om een gordijn te kunnen plaatsen, maar ook hier kunnen onze medewerkers u uitstekend informeren over alle mogelijkheden.

Rolgordijn specialist in Hattem, Zwolle, Kampen en omgeving.
Voor passend maatwerk voor uw rolgordijnen aan huis met een uitstekende persoonlijke service om u te helpen de juiste keuze te maken bent u bij Noordman Wonen aan het juiste adres.

Voorbeelden van rolgordijnen

Neem contact op met Ina

Benieuwd welke raamdecoratie voor jou een perfecte match is? Ina helpt je graag om daarachter te komen. Neem contact met haar op via: 038 ‑ 444 26 00