Tapijt laten leggen door Noordman

Een soort vloerbedekking die een unieke toevoeging aan uw ruimte doet is tapijt. Dit type vloer heeft voor- en nadelen die anders zijn dan die van harde vloersoorten en is daarmee zeer het overwegen waard. Zo geeft het, zowel letterlijk als figuurlijk, een warm gevoel en creëert het een huiselijke sfeer. In onze showroom in Hattem laten wij u graag de diverse mogelijkheden zien, voelen en ruiken. Zo maakt u een weloverwogen keuze, die wij vervolgens zorgvuldig voor u leggen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met tapijt? Hieronder informeren wij graag.

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

Plan een afspraak

Onze grote collectie vloeren, raambekleding, behang én zonwering bekijken? Bezoek onze showroom.

vloerbedekking 1

Tapijt specialist

Met tapijt creëer je de mooiste ruimtes. Voor elke sfeer is er een tapijt verkrijgbaar. Naast de warme uitstraling van deze soort vloer zijn er ontelbaar veel voordelen. Noordman Wonen levert onder andere de volgende merken: Bonaparte, Desso, Parade, Edel, Nouwens-bogaers, Ambiant, Galastra en Heuga tapijt tegels. Onze stoffeerders komen de maten bij u thuis opnemen en kunnen dan aanvullend advies geven.

Al onze vloerbedekking wordt door onze eigen vakbekwame stoffeerders gelegd. Op onze collectie geven wij de pictogrammen van het PIT systeem weer. Dit is een onafhankelijke wijzer voor consumenten. Noordman Tapijt is goed te bereiken vanaf onder andere Kampen, Zwolle en omgeving.

Voordelen van een vloer met tapijt

Tapijt is een mooie toevoeging in een ruimte. Het straalt warmte uit, maakt een kamer knus en zet direct een sfeer neer. Bovendien kunt u er al uw creativiteit op loslaten: tapijt is er in letterlijke alle kleuren. Waar u bij andere soorten vloerbedekking gebonden bent aan één kleurkeuze is dat bij tapijt wel anders. Wilt u meerdere kleuren laten terugkomen of bepaalde figuren in uw vloerbedekking creëren? Met tapijt is dit eenvoudig verwezenlijkt. Bovendien is het een goedkopere variant van vloerbedekking, in vergelijking met harde vloersoorten. Daarnaast werkt tapijt geluiddempend, wat vooral in appartementen of op bovenverdiepingen een groot voordeel kan zijn.
tapijt 2

Een trap bekleedt met tapijt:

Warm en geluiddempend

Een trap bekleden met tapijt heeft enkele voordelen. Zo werkt het zeer geluiddempend, zelfs wanneer met stevige stappen naar boven of beneden wordt gelopen. Bovendien voelt het prettig, vooral wanneer op blote voeten of op sokken gelopen wordt. Een trap bekleden met tapijt is echter niet aan iedereen voorbehouden. Het vraagt om het nodige reken- en meetwerk en een flinke dosis precisie. Noordman Tapijt helpt graag met dit uitgebreide werk. Van het uitzoeken tot het leveren en leggen; wij staan voor u klaar. Neem een kijkje in onze showroom in Hattem om inspiratie op te doen voor uw nieuwe tapijt.

Tapijt met vloerverwarming:

Een aangename combinatie

De combinatie van tapijt en vloerverwarming is mogelijk, maar om het tot een succes te maken moet er aan een aantal eisen worden voldaan. Omdat tapijt van zichzelf een isolerende werking heeft kunnen niet alle vloersoorten voor deze combinatie gebruikt worden. Het is zonde van zowel de verwarming als uw energierekening als tapijt te veel warmte tegenhoudt. Gelet moet worden op de warmtedoorlaatweerstand van de type vloer, die bij iedere soort tapijt anders is. Wij informeren u graag persoonlijk over de soorten tapijt die met uw vloerverwarming gecombineerd kunnen worden.

Voorbeelden van Tapijt

Neem contact op met Eduard

Hulp nodig bij het bepalen van de juiste vloer voor jouw interieur? Eduard adviseert je graag. Stel hem jouw vragen of plan een afspraak met hem via: 038 ‑ 444 26 00