Tapijt in de buurt van Zwolle

Schoorvoetend loopt u over uw tapijt in Zwolle. Misschien ziet u al duidelijke schuurplekken. Of misschien bent u het motiefje helemaal zat. Eén ding is in ieder geval zeker: u bent op zoek naar een nieuwe vloerbedekking. Die vindt u bij Noordman Wonen. Voor iedere sfeer hebben wij het juiste tapijt op voorraad. Komt u binnenkort inspiratie bij ons opdoen? 

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

vloerbedekking 1

Hoog- en laagpolig

Tapijt is in verschillende soorten te verkrijgen. Zo kunt u kiezen tussen een laagpolige en een hoogpolige variant. Het verschil tussen de twee zijn de draden. Bij een hoogpolig tapijt is het materiaal zo getuft dat er lange polen ontstaan. Dit zorgt voor een warme en knusse sfeer. Zoekt u een gladder reliëf, maar wilt u wel de warme uitstraling behouden? Kies dan voor onze laagpolige varianten. En of u nu in Diezerpoort, Assendorp, Wipstrik, Stadshagen, Holtenbroek of Westenholte woont. Wij kunnen het tapijt overal in Zwolle leggen. Dus ook bij u thuis!

Het PIT-systeem

Speciaal voor consumenten is er een onafhankelijke wijzer ontwikkeld: het PIT-systeem. Aan de hand van symbolen kunt u ontdekken voor welke situaties de vloerbedekking geschikt is. Is er bijvoorbeeld sprake van licht of zwaar woongebruik? Of wilt u een kantoorruimte bekleden? Dan kunt u daar uw tapijt op uitkiezen. Daarnaast worden ook de verschillende eigenschappen uitgebeeld. Denk aan tapijten die geschikt zijn voor trappen. Komt u er niet uit? Vraag onze adviseurs. Zo kan de keuze voor een tapijt in onze showroom nabij Zwolle niet misgaan.

tapijt 2

Tapijt nabij Zwolle van Noordman

Is uw woning aan een grondige renovatie toe? Noordman Wonen heeft de mooiste tapijten voor u in huis. Zo leveren wij bekende A-merken. Denk aan: Bonaparte, Ambiant en Heuga. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, komen onze stoffeerders graag bij u thuis langs. Hier nemen zij de maten van de ruimtes op. En dat niet alleen: onze vakmensen leggen het tapijt vervolgens bij u thuis. Dat scheelt u weer kostbare tijd! Liever laminaatPVC of Vinyl op de vloer? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Bestel nu

Goede vloerbedekking maakt uw woning helemaal af. Bezoek daarom vandaag nog onze showroom in Hattem. U vindt ons aan De Netelhorst 14 in Hattem. Heeft u een vraag of opmerking? Onze medewerkers helpen u graag verder. Stuur een bericht via ons contactformulier. Bel naar 038-4442600. Of mail naar info@noordman-tapijt.nl. Wandelt u binnenkort in uw huis in Zwolle over een tapijt van Noordman?

Voorbeelden van Tapijt

Wij helpen u graag

Noordman team foto 580x330

Wij van Noordman Wonen staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600