Visgraat Vloer

Visgraat vloeren laten leggen door Noordman

Bij het kiezen van een nieuwe vloer komt al snel de vraag naar boven: welk type bedekking gaat het worden? Een pvc, houten of laminaat vloer wordt vaak in een visgraat structuur gelegd. Dit zijn speciale stukken, die wat smaller en korter zijn dan de ‘normale’ stroken. Visgraat geeft een moderne look aan de ruimte en is daarom erg populair. Echter verschilt een visgraat vloer wel vaak van kwaliteit, kies daarom altijd voor kwaliteit. Bij Noordman Wonen informeren we u graag over de mogelijkheden op het gebied van visgraat vloeren. Bent u benieuwd naar onze typen vloeren? Neem een kijkje in de showroom in Hattem. Wij vertellen u alles wat u wilt weten en geven hieronder alvast een voorproefje.

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

Waarom zou u een visgraat vloer laten leggen?

Zoals gezegd is visgraat een veel gekozen vloer. Niet alleen omdat het erg mooi oogt, maar tevens omdat het in veel verschillende stijlen verkrijgbaar is. Voor iedere woning is een vloer te kiezen, die een huis een unieke en eigen uitstraling geeft.

Een visgraat vloer leggen is echter niet iedereen gegeven en daarom wordt dit vaak door een specialist gedaan. Noordman Wonen helpt u graag met het leggen van uw nieuwe visgraat vloer en zorgt dat dit op professionele wijze gebeurt. Zo heeft u jarenlang plezier van uw vloer.

Welke soort visgraat vloeren zijn er?

In onze collectie hebben wij onder andere:

  • Visgraat
  • Hongaarse punt

Dit zijn de meeste gekozen vormen. Het leggen van deze vormen kan met of zonder band + bies gelegd worden. Band+bies zijn de randen aan de buitenkant van de vloer. Dit geeft een mooie afwerking. Er wordt ook vaak gekozen voor een vloer zonder band + bies. 

visgraat vloer
Visgraat vloer voorbeeld
Hongaarsepunt vloer
Hongaarsepunt vloer

De voordelen van een visgraat vloer

Buiten de diverse vorm kunt u ook kiezen tussen hout, laminaat of pvc visgraat. Zo heeft u een mooie vloer voor een goede prijs, die bovendien lang meegaat. Van een goede kwaliteitsvloer kan u tot wel 25 jaar plezier hebben. Dit wordt mede veroorzaakt doordat laminaat vaak slijtvast en krasbestendig is. Met dit type vloer doet een goede investering voor vele jaren, waar u lang van zult genieten.

Visgraat vloer met vloerverwarming?

Voor veel mensen is het tegenwoordig een vereiste: vloerverwarming in huis. Dit gaat echter niet met alle vloeren even goed samen. Hoe zit dat met een visgraat vloer? In dit geval kiest u voor materiaal dat speciaal gemaakt is voor vloerverwarming. Dit geleidt de warmte beter de ruimte in, mits gelegd met een speciale ondervloer geschikt voor vloerverwarming. Niet alle typen visgraat (pvc, laminaat of hout) gaan even goed met vloerverwarming samen en het is dan ook van belang om hier van tevoren navraag naar te doen. Bij Noordman Wonen informeren we u graag over de combinatie visgraat vloer en vloerverwarming.

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Noordman? Op onze website is een glimp van de diverse vloeren te vinden, maar wilt u volledig geïnformeerd worden? Wij ontvangen u graag in onze showroom in Hattem.

Hier kunt u onze vloeren zien, voelen en ruiken en maakt u een weloverwogen keuze. Daarnaast beantwoorden wij ter plekke uw vragen en kunnen wij u volledig informeren. U gaat niet weg voordat u alle benodigde informatie heeft. Zien we u binnenkort?

Voorbeelden Hout, PVC & Laminaat in visgraat patroon

Wij helpen u graag

Noordman team foto 580x330

Wij van Noordman Wonen staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600