Penthouse te Zwolle vloer en raambekleding

Penthouse in Zwolle

Over dit project

In een prachtige penthouse te Zwolle mochten wij van Noordman Vloer & Raambekleding dit project ondersteunen. Samen met een architect mochten wij meedenken, adviseren en vervolgens hebben wij de oplevering verzorgd. Het resultaat spreekt boekdelen en de gekozen producten komen helemaal tot zijn recht in de verschillende ruimtes.

De gouden shutters van TrippleShutters brengen de gouden en ‘luxe’ accententen perfect samen in één ruimte. De shutters kunnen ook zo geplaatst worden zodat deze in het geheel opzij geschoven kunnen worden. Ook zijn de shutters geschakeld zodat bij het verzetten van een enkele shutter alles mee kantelt. In het zitgedeelte van de woonkamer past het hoogpolig karpet van Brinker perfect bij de ruimte. Het geeft een extra warm gevoel in de woonkamer.

Bij de eettafel hebben wij lichtdoorlatende wavegordijnen van Eijffinger geplaatst. Perfect om nog te kunnen genieten van het licht in de woonkamer.

Penthouse te Zwolle vloer en raambekleding
Gouden shutters
hoogpolig karpet
Gordijnen
Gouden shutters
Gouden shutters
Gouden shutters
Gouden shutters door Noordman Vloer & Raambekleding
Shutters van Goud
Penthouse te Zwolle vloer en raambekleding Gouden shutters hoogpolig karpet Gordijnen Gouden shutters Gouden shutters Gouden shutters Gouden shutters door Noordman Vloer & Raambekleding Shutters van Goud

Aan gewerkt door:

Gebruikte merken:

Jouw woongeluk vinden?

Wil je meer weten over dit project of over wat er mogelijk is met onze vloeren, raambekleding, behang of zonwering? Neem contact op met Geke via: 038 ‑ 444 26 00