De beste raambekleding voor in de badkamer

De beste raambekleding voor in de badkamer

In de badkamer wilt u natuurlijk voldoende privacy. U wilt natuurlijk niet dat als u naakt in de badkamer loopt de buren naar binnen kijken. Daarbij wilt u wel voldoende daglicht en moet uw raamdecoratie vochtbestendig zijn. Gelukkig zijn er bij Noordman Wonen verschillende oplossingen voor uw badkamer. Wij kunnen u helpen aan sfeervolle raambekleding in een vochtige ruimte zoals de badkamer. Daarbij maken we de raambekleding volledig op maat van uw badkamer. Zo heeft u prachtig passende raambekleding in uw badkamer.

plisse en duettes paars noordman

Aluminium jaloezieën voor in de badkamer

Jaloezieën worden steeds vaker toegepast in modern interieurs. Ze geven een gevoel van luxe in een woning. Het fijne van aluminium is dat u ze ook prima in uw badkamer kan hangen. Er zijn een aantal merken waarbij het aluminium behandeld is om in de badkamer te hangen. U loopt zo niet het risico dat het metaal aangetast wordt door de vochtige omstandigheden. Let wel op dat u geen aluminium jaloezieën in de badkamer met een ladderband neemt. De ladderband is altijd gemaakt van stof en kan door de vocht in de badkamer last krijgen van schimmels.

Jaloezieën gemaakt van PVC

Bent u meer fan van houten jaloezieën in de badkamer? Hout staat natuurlijk niet echt bekend als super vocht bestendig. Dit kan gaan werken in een vochtige badkamer. Gelukkig worden de jaloezieën tegenwoordig ook gemaakt van PVC. PVC is een soort kunststof en is niet van echt hout te onderscheiden. U ziet bijna geen verschil met de echt houten jaloezieën. Het grote pluspunt is dat de jaloezieën vochtbestendig zijn. Hierbij geld wel alleen opnieuw dat u ze zonder ladderband van stof moet bestellen net als de aluminium jaloezieën.

Shutters voor de badkamerramen

shutters voorbeelden
Shutters kunnen eigenlijk in elke ruimte uitstekend toegepast worden. Het is de massieve variant op jaloezieën. Een groot voordeel bij shutters is dat ze wat beter kunnen in combinatie met je draai-kiep raam. De shutters worden direct voor de badkamerramen gemonteerd. De lamellen kan je eenvoudig open of dicht draaien voor privacy of lichtval. Daarbij kijkt u niet goed door de lamellen naar buiten. Bij een draaikiep raam kan u de shutters op de dag monteren. U heeft dan voldoende ruimte om het raam te kiepen zonder dat de shutters open moeten.

Rolgordijnen

Een eenvoudige oplossing voor uw badkamer zijn rolgordijnen. U kan deze direct op het raam monteren met een mini cassette. Uiteraard hebben we speciale stoffen die u zonder problemen in de badkamer kan monteren. Een rolgordijn heeft wel een grotere kans om te schimmelen in tegenstelling tot de opties die we hierboven hebben staan. Uiteraard kunnen we u hierover adviseren.

Kom eens langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de beste raamdecoratie voor de badkamer? Bij Noordman Wonen hebben we een hoop voorbeelden in onze showroom hangen. We kunnen u ter plaatsen laten zien wat er mogelijk is voor uw badkamer. Daarbij geven we u een uitstekend advies voor de opties in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Kom gerust eens langs voor een kop koffie.

Hulp nodig?

Wij van Noordman Wonen staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600

Laatste projecten bij Noordman Wonen