De beste zonwering lichtkoepel

Op zoek naar raambekleding/ zonwering voor een lichtkoepel?

Gezien de specifieke plaatsing van de koepel, is dit vaak geen gemakkelijke zoektocht. Bij Noordman Wonen komen wij deze vraag geregeld tegen en hebben dan ook een perfecte oplossing voor deze vorm van zonwering.

Welke raambekleding is geschikt voor lichtkoepels?

De meest voorkomende keuze bij de zonwering voor lichtkoepels zijn de plisségordijnen. Deze kunnen horizontaal geplaatst worden. De bediening heeft twee mogelijk opties. Of met de hand, via een bij te bestellen ‘stok’ of middels elektrische bediening. 

De plisségordijnen zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, denk dan aan bijvoorbeeld een gordijn welke nog wel licht doorlaat of een plissé gordijn die volledig verduisterend is. Bij een plisségordijn worden er spanraden gespannen op het raam of onder het raam. Hierdoor blijft het gordijn strak op het raam zitten, en hangt het door deze constructie dus niet door.

Ook zijn rolgordijnen perfect als zonwering voor een koepelraam of serre. De rolgordijnenen zijn ook de bedienen met een stok of met de elektrische bediening. Met betrouwbare merken zoals Luxaflex & Toppoint weet u zeker dat uw lichtkoepel mooi aangekleed wordt. 

Verduisterende zonwering lichtkoepel

Bent u specifiek op zoek naar verduisterende zonwering voor uw lichtkoepel of serre, dan kunt u het beste kiezen voor verduisterende plisségordijnen. Door de dichtheid van de stof komt er geen licht meer door de zonwering. In onze showroom hebben wij verschillende materialen, vormen en bedieningen, waardoor u een goede keuze kunt maken. Wij adviseren u hier natuurlijk persoonlijk bij.

Horizontale Zonwerking voor een koepelraam of serre

Als uw raam horizontaal of schuin is, dan is het vaak lastig om de juiste raambekleding/ zonwering hierbij te vinden. U bent bij Noordman Wonen bij het juiste adres als het gaat om deze specifieke vragen. Wij geven vrijblijvend advies, het enige wat u hoeft te doen is een berichtje achter te laten en wij denken graag met u mee.

Voorbeelden van soorten raamdecoratie

Onderstaand ziet u verschillende soorten plisse en rolgordijnen, welke wij moeiteloos ook op uw lichtkoepel / serre kunnen plaatsen.

Hulp nodig?

Wij van Noordman Wonen staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600

Laatste projecten bij Noordman Wonen