Grootste Showroom van Midden-Nederland

Klaar om inspiratie op te doen voor jouw interieur? Er gaat een wereld voor je open in onze showroom in Hattem. Een wereld vól mogelijkheden, kleuren, dessins en materiaalkeuzes. Na een bezoek aan onze showroom wandel je gegarandeerd met ontelbare woonideeën de deur uit. Of – grote kans – heb je met hulp van onze adviseurs jouw keuze voor die nieuwe vloer, raambekleding, behang of zonwering al gemaakt.

Contact-Noordman (1)

Welkom in de wereld van wonen

Onze showroom in Hattem is maar liefst 1.500 m2 groot. En dat is niet voor niets. Bij Noordman Wonen willen we dat je je volledig kunt onderdompelen in de wereld van wonen. In de nieuwste materialen, kleuren en mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar nieuwe raambekleding, behang, zonwering óf een mooie nieuwe vloer, bij Noordman Wonen heb je alle keuze.

Onze winkel is ingedeeld in verschillende afdelingen. Hierdoor krijg je per productsoort een duidelijk beeld van de mogelijkheden. En natuurlijk vertellen onze specialisten jou hier tijdens je bezoek alles over. Kom jij onze uitgebreide collectie zien en voelen? Ervaar jouw woongeluk bij Noordman Wonen: De Netelhorst 14, Hattem.