PVC-Vloeren laten leggen door Noordman

Noordman Wonen is het adres voor PVC vloeren in de omgeving van Hattem. Met de PVC-vloeren, ook wel bekend als vinyl stroken en tegels, uit onze collectie kunt u een vloer creëren die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. Kom gerust eens kijken in onze showroom waar wij vele soorten showvloeren voor u gelegd hebben. Alvast inspiratie op doen? Bekijk dan op deze pagina de foto’s van PVC vloeren gelegd in Hattem en omstreken.

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

Vraag advies

Interieuradvies inwinnen bij onze specialisten? We staan voor je klaar!

Over PVC-vloeren

PVC is een vloerbedekking van kunststof. Deze vloer kent vele voordelen. PVC vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn al onze PVC vloeren uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om PVC vloeren in vochtige ruimtes zoals badkamers toe te passen. Niet voor niks is PVC een veelgekozen materiaal voor vloeren in diverse soorten ruimtes. Het is in diverse soorten stijlen te verkrijgen en daarmee breed inzetbaar.

PVC laten leggen?

Een egale ondervloer is van groot belang

Voor een PVC vloer is het een vereiste dat de ondervloer geëgaliseerd wordt. Omdat het materiaal zo dun is, namelijk minimaal twee of drie millimeter, zijn oneffenheden in de basisvloer duidelijk te zien én te voelen. Dit is niet prettig noch mooi en dient daardoor voorkomen te worden.

Een PVC vloer is daarom het beste te leggen op een vloer van beton, anhydriet of zandcement. Het is aan te raden het egaliseren van een (onder)vloer door een vakman te laten doen. Noordman Wonen helpt u graag bij het uitvoeren van deze taak.

pvc vloer therdex zwolle

Wat zijn de verschillen tussen PVC en laminaat?

Bovendien is een PVC vloer slijtvast en daardoor geschikt voor diverse ruimtes. Bij een laminaatvloer is dit geheel afhankelijk van de kwaliteit, Bij Noordman Wonen werken wij enkel met topkwaliteit producten zowel PVC als Laminaat. De verschillen zijn dus nihil als je kijkt naar goede vloeren. Met een PVC vloer kunt u diverse kanten op en wordt u niet beperkt. Wel moet u bij dit materiaal uitgaan van een hoger starttarief.

PVC vloeren gecombineerd met vloerverwarming

Het materiaal PVC staat erom bekend dat het warmte goed geleid en daarom is het uitermate geschikt voor de combinatie met een vloerverwarming. Vaak is vloerverwarming een aanvulling op de hoofdverwarming, maar in het geval van PVC vloeren werkt dit anders. Door de uitstekende geleiding kan de vloerverwarming als hoofdverwarming dienen en scheelt dit geld qua investering én energie. Een PVC vloer en vloerverwarming zijn daarmee een goede combinatie. Met dit type vloer bent u van alle gemakken voorzien en kunt u al uw wensen laten uitvoeren. Wij helpen u graag!

Voorbeelden van PVC-Vloeren

Klantencontact Noordman

Kwaliteit en service vindt u bij Noordman Wonen

Kiest u voor een PVC vloer van Noordman Wonen uit Hattem, dan kiest u voor service. Onze medewerkers kunnen op basis van de betreffende ruimte en uw wensen de juiste vloer adviseren. Daarnaast leveren en monteren wij de vloer bij u thuis. Qua levering en montage wordt u dus volledig ontzorgd.

Naast PVC vloeren vindt u in onze showroom in Hattem ook raamdecoratie en andere vloerbedekking, zoals laminaat, tapijt en vinyl. Zien we u binnenkort?

Neem contact op met Eduard

Hulp nodig bij het bepalen van de juiste vloer voor jouw interieur? Eduard adviseert je graag. Stel hem jouw vragen of plan een afspraak met hem via: 038 ‑ 444 26 00