Gordijnen van Noordman

Grootste keuze gordijnen in de regio. In onze winkel vindt u een ruime keuze aan gordijnen, inbetweens en vitrage. Naast vele honderden stalen, vindt u bij ons een ruime collectie aan grote showbanen, die u voor het vereenoudigen van uw keuze mee naar huis mag nemen.

Onze medewerkers komen de maten bij u thuis gratis opmeten en kunnen u voorzien van het nodige advies. In het gordijnatelier worden de overgordijnen, inbetweens en/of vitrage vervolgens vakkundig gemaakt, waarna onze eigen stoffeerders de gordijnen gratis komen plaatsen.

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

Vraag advies

Interieuradvies inwinnen bij onze specialisten? We staan voor je klaar!

Gordijnen-inbetween-en-wave-ringen-a house of hapiness (1)

Welke soort gordijnen?

Ook voor Wave gordijnen en gordijnen met ringen geplaatst op een roede, vouwgordijnen of paneel gordijnen vindt u bij ons een ruime sortering van de merken: Artelux, Eijfinger, Linea Terra, A House of Happiness, Top Point. 

Wist u dat gordijnen ook kunnen bijdragen aan de veiligheid van uw huis, wij hebben tal van stoffen die vlamvertragend zijn. Gordijnen in al hun soorten kleur, motief en structuur dragen bij aan de sfeer in uw huis. Maar ook geluid- en zichtreductie zijn eigenschappen van stof die bijdragen aan de sfeer in uw woning. En uiteraard genereren gordijnen ook privacy. 

Wat u ook graag wil dat uw gordijnen voor u doen, onze adviseurs staan klaar om u te begeleiden in uw keuze.

Ongekende service en maatwerk

Bij Noordman Tapijt garanderen wij met onze specialistische kennis een uitgebreide en persoonlijke service die begint met onze medewerkers, die bij u thuis komen om de maten gratis op te meten. De gordijnen worden in ons gordijnatelier vervaardigd door absolute vakmensen. Hierbij wordt de stof ook geplooid zodat de gordijnen mooi vallen.  Welke plooi het beste bij de stof en het gordijn past bekijkt u samen met onze adviseurs. Als de gordijnen af zijn komen onze stoffeerders de gordijnen bij u plaatsen.

Onze showroom in Hattem is goed bereikbaar vanaf onder andere Zwolle, Wezep, Kampen en omgeving met voldoende parkeergelegenheid.

Gordijn-Toppiont-25 (1)
Waar moet je opletten bij het kiezen van nieuwe gordijnen?

Bij het kopen van nieuwe gordijnen moet u goed letten op het soort gordijn: Kies je voor wavegordijnen, inbetweens, lichtdoorlatende of verduisterende gordijnen. Hierbij is het belangrijk om goede stoffen en materialen te kiezen die goed bij uw interieur passen.

Welke soorten gordijnen zijn er?

Er zijn verschillende soorten gordijnen: wavegordijnen, overgordijnen, vitrages en inbetweens. Bekijk de ruime keuze in onze showroom.

gordijnen noordman collectie

Voorbeelden van gordijnen

Neem contact op met Ina

Benieuwd welke raamdecoratie voor jou een perfecte match is? Ina helpt je graag om daarachter te komen. Neem contact met haar op via: 038 ‑ 444 26 00