Houten vloeren laten leggen door Noordman

Het kon niet achterblijven en als bedrijf hebben wij reeds ook het besluit genomen om deze geweldige productsoort toe te voegen aan ons assortiment; échte houten vloeren van Boen Flooring en Hollandsche Vloeren! Wij zijn zeer enthousiast met de komst van deze nieuwe producten en willen u dan ook graag kennis laten maken met deze vloeren. Nu eerst wat informatie over Boen Flooring/Hollandsche Vloeren. Wat voor soort houten vloeren leveren ze en hoe komt dit prachtige product tot stand? Enkele punten op een rij:

  • Een bedrijf met meer dan 370 jaar aan vakmanschap;
  • Heeft haar wortels liggen in Noorwegen;
  • 95% van de houten vloeren komen voort uit Europese bossen met herbebossing projecten.

Dit betekent dat er milieuvriendelijk wordt geproduceerd en er niet meer hout wordt gekapt dan dat de natuur simpelweg kan leveren, hierdoor blijft het milieu en ecosysteem in evenwicht.

Persoonlijke service aan huis

Specialist sinds 1989

Persoonlijk contact

Eigen stoffeerders

Plan een afspraak

Onze grote collectie vloeren, raambekleding, behang én zonwering bekijken? Bezoek onze showroom.

visgraat vloer hout

Voordelen houten vloeren

Houten vloeren zijn prachtig en sfeerbepalend. Stap een willekeurige woning in en dit type vloer spreekt direct aan. Een donkere variant geeft warmte, terwijl een lichte variant een mooie industriële stijl goed kan complementeren. Hout is een natuurproduct en dit maakt iedere toepassing compleet uniek. U zult geen tweede vloer zoals de uwe vinden. Bovendien kan een dergelijke bedekking veel verdragen en jarenlang meegaan, zolang u de vloer goed onderhoudt. Daarnaast zijn beschadigingen vrijwel altijd te repareren, in tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat.

De verschillen met laminaat en pvc

Hoe zit het met het verschil tussen andere typen vloeren, zoals laminaat en pvc? Deze laatste twee typen zijn goedkoper dan een houten vloer, waarbij laminaat het goedkoopste van de drie is. Daarnaast is een houten vloer moeilijker in het onderhoud dan laminaat en pvc. Het gaat lang mee, maar vergt gedurende het leven wel iets. Ook het leggen vraagt om meer ervaring, terwijl een laminaten of pvc vloer gemakkelijker zelf te leggen is.

houten vloeren visgraat

Een unieke houten vloer met een visgraat motief

En over mooie plaatjes gesproken: met houten vloeren creëer je prachtige dingen. Denk bijvoorbeeld aan een visgraat motief, wat een ruimte een extra unieke en speelse uitstraling geeft. Uiteraard vraagt dit om extra denkwerk, maar Noordman Tapijt helpt u hier graag bij. Een vloer is het waard om voldoende tijd en aandacht in te steken, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Wij doen niks liever dan dat en helpen u graag bij ieder project dat u in gedachten heeft.

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Noordman? Op onze website is een glimp van de diverse vloeren te vinden, maar wilt u volledig geïnformeerd worden? Wij ontvangen u graag in onze showroom in Hattem. Hier kunt u onze vloeren zien, voelen en ruiken en maakt u een weloverwogen keuze. Daarnaast kunnen wij uw vragen ter plekke beantwoorden en u volledig informeren. U gaat niet weg voordat u alle benodigde informatie heeft. Zien we u binnenkort?

Voorbeelden van Houten vloeren

Neem contact op met Eduard

Hulp nodig bij het bepalen van de juiste vloer voor jouw interieur? Eduard adviseert je graag. Stel hem jouw vragen of plan een afspraak met hem via: 038 ‑ 444 26 00

Officiële merkdealer van

Laatste Projecten met Houten vloeren