Hattem - PVC Visgraat & Jaloezieën van Luxaflex

Project Hattem PVC Visgraat en Jaloezieen

project hattem pvc vloer en jaloezieen1
project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (2)
project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (3)
project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (1)
project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (4)
project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (6)
project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (11)
project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (7)
project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (8)
project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (9)
project hattem pvc vloer en jaloezieen1 project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (2) project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (3) project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (1) project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (4) project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (6) project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (11) project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (7) project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (8) project hattem pvc vloer en jaloezieen1 (9)

Project details

Bij de Klant

Bij deze woning in Hattem mochten wij een mooie visgraat pvc vloer leggen van het merk m-flor. De visgraat patroon zien wij steeds vaker terugkomen in de projecten die wij doen. Een mooie trend te benoemen want het zorgt voor een frisse en dynamische look in elke ruimte. Naast de vloer hebben wij de ramen bekleed met jaloezieën van Luxaflex. 

Al met al een tevreden klant, wij wensen de bewoners dan ook veel woon plezier. Wilt u ook uw woning voorzien van een nieuwe vloer of raambekleding! Stuur gerust een aanvraag onze kant op.

Schakel ons ook in

Noordman team foto 580x330

Wij van Noordman Wonen staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600