Nieuwleusen - Geheel interieur

nieuwleusen nieuwe vloer en raambekleding 9
nieuwleusen nieuwe vloer en raambekleding 9

Project details

Bij de Klant

nieuwleusen nieuwe vloer en raambekleding 9

Bij een woning in Nieuwleusen mochten wij de vloer en raambekleding leveren. Onze Stoffeerders hebben een erg mooi resultaat geleverd, naar alle tevredenheid van de klant.

In de woonkamer en keuken is er een visgraat PVC-vloer van het merk mFlor gelegd. Er was een kleine uitdaging met deze vloer: in de bijkeuken zat er namelijk een luik voor de kelder. Deze moest er natuurlijk wel blijven. Wij hebben het luik prachtig weggewerkt met een bies, zodat deze nog steeds functioneel en mooi is.

In de woonkamer is er gekozen voor de raambekleding van Luxaflex, namelijk de duettes. Deze zorgen voor privacy en eenvoudige lichtregulatie. Voor de schuifdeur is er gekozen voor gordijnen van Toppoint.

Al met al een project waar wij van Noordman Vloer & Raambekleding trots op zijn. Ook de review van de familie uit Nieuwleusen maakt ons trots. Hier doen wij het natuurlijk voor!

Schakel ons ook in

Noordman team foto 580x330

Wij van Noordman Wonen staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600