Loavies Zwolle

Loavies Zwolle

roze tapijt loavies zwolle
tapijt loavies project
tapijt zwolle projects
loavies tapijt gelegd zwolle
tapijt zwolle gelegd
roze rose tapijt kleur loavies
tapijt loavies zwolle
tapijt vloer project Loavies te zwolle
rose roze tapijt
vloer met tapijt voor bedrijf loavies in zwolle
roze tapijt loavies zwolle tapijt loavies project tapijt zwolle projects loavies tapijt gelegd zwolle tapijt zwolle gelegd roze rose tapijt kleur loavies tapijt loavies zwolle tapijt vloer project Loavies te zwolle rose roze tapijt vloer met tapijt voor bedrijf loavies in zwolle

Project details

Bij de Klant

roze tapijt loavies zwolle

Wij mochten voor een kantoorpand van Loavies, de gehele vloerbekleding van alle vergaderruimtes realiseren. Loavies is een bekende webshop met leuke dameskleding. Een leuke uitdaging die wij bij Noordman natuurlijk niet uit de weg gaan.

Zoals op de foto’s te zien is, heeft elke ruimte zijn eigen thema. Wij konden goed met de klant meedenken en de uiteindelijke ideeën mooi opleveren.

Er is gekozen voor 2 verschillende merken. Zo is er gekozen voor Jabo en Nouwens & Bogaers. Welke vele verschillende kleuren tot het assortiment hebben. Al met al zijn wij en Loavies erg blij met het resultaat!

Schakel ons ook in

Noordman team foto 580x330

Wij van Noordman Wonen staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600