Slimme raambekleding van Luxaflex

Luxaflex is al jarenlang toonaangevend op het gebied van zonwering en raambekleding. Of je nu een groot venster, een hoek- of dakraam wil laten bekleden; Luxaflex heeft de oplossing. Bij Noordman Wonen vind je een uitgebreid aanbod aan shades, shutters, rolgordijnen en screens van Luxaflex. Hiermee zorg je voor een prettig binnenklimaat en geef je je woning een stijlvolle finishing touch.

Vraag een offerte aan

Weten op welke kosten je kunt rekenen voor jouw nieuwe interieur? Wij berekenen het voor je.

Meer weten over de raambekleding van Luxaflex?

Kies je voor Luxaflex? Dan krijg je altijd op maat gemaakte raambekleding. Bovendien geniet je van de laatste technische snufjes, denk aan de mogelijkheid van solar-bediening (geen stroomaansluiting nodig), bediening vanaf je smartphone of door middel van spraakinstructie. Bij Noordman Wonen laten we je graag kennismaken met het uitgebreide assortiment en adviseren we je over de verschillende mogelijkheden. Op zoek naar de raambekleding die het beste past bij jouw woning? Neem contact met ons op. Onze interieurspecialisten staan voor je klaar.

Neem contact op met Ina

Benieuwd welke raamdecoratie voor jou een perfecte match is? Ina helpt je graag om daarachter te komen. Neem contact met haar op via: 038 ‑ 444 26 00