Penthouse te Zwolle

Penthouse te Zwolle vloer en raambekleding
Gouden shutters
hoogpolig karpet
Gordijnen
Gouden shutters
Gouden shutters
Gouden shutters
Gouden shutters door Noordman Vloer & Raambekleding
Shutters van Goud
Penthouse te Zwolle vloer en raambekleding Gouden shutters hoogpolig karpet Gordijnen Gouden shutters Gouden shutters Gouden shutters Gouden shutters door Noordman Vloer & Raambekleding Shutters van Goud

Project details

Bij de Klant

Gouden shutters

In een prachtige penthouse te Zwolle mochten wij van Noordman Vloer & Raambekleding dit project ondersteunen. Samen met een architect mochten wij meedenken, adviseren en vervolgens hebben wij de oplevering verzorgd. Het resultaat spreekt boekdelen en de gekozen producten komen helemaal tot zijn recht in de verschillende ruimtes.

De gouden shutters van TrippleShutters brengen de gouden en ‘luxe’ accententen perfect samen in één ruimte. De shutters kunnen ook zo geplaatst worden zodat deze in het geheel opzij geschoven kunnen worden. Ook zijn de shutters geschakeld zodat bij het verzetten van een enkele shutter alles mee kantelt. In het zitgedeelte van de woonkamer past het hoogpolig karpet van Brinker perfect bij de ruimte. Het geeft een extra warm gevoel in de woonkamer.

Bij de eettafel hebben wij lichtdoorlatende wavegordijnen van Eijffinger geplaatst. Perfect om nog te kunnen genieten van het licht in de woonkamer.

Schakel ons ook in

Noordman team foto 580x330

Wij van Noordman Wonen staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600