Horizontale jaloezieën zijn weer terug van weggeweest

De horizontale jaloezieën zijn eigenlijk een klassieker uit de interieurwereld. Vroeger zagen we de jaloezieën al in huis hangen als raamdecoratie. Inmiddels zijn de jaloezieën weer helemaal terug van weggeweest. De raamdecoratie is geen klassieker meer, maar in hout zelfs een echte trendsetter. Steeds meer nieuwbouwwoningen kiezen voor horizontale jaloezieën en wij begrijpen wel waarom! U leest hier waarom de horizontale jaloezieën weer helemaal terug van weggeweest zijn.

Houten jaloezieën zorgen voor extra sfeer in huis

We zien ook steeds vaker houten horizontale jaloezieën binnen het interieur. U kan hout in verschillende kleuren en houtsoorten bestellen. Ze geven uw interieur net het beetje warmte wat nu nog ontbreekt. Vooral in combinatie met een industrieel interieur zien we de houten horizontale jaloezieën terugkomen. Ze zorgen voor een leuk contrast met de harde materialen die u binnen uw interieur gebruikt. U kan zelfs voor een donker houtsoort kiezen om goed te laten matchen bij uw nieuwe interieur.

PVC horizontale jaloezieën voor de badkamer

De horizontale jaloezieën trend zien we zelfs terug in de badkamer. Natuurlijk kan u hier geen hout voor gebruiken en aluminium voelt weer kil en koud aan. Maar gelukkig is een alternatief dat we veel terugzien in de badkamer en dat is PVC. PVC is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Doordat de jaloezieën van kunststof gemaakt zijn kunnen ze zonder problemen in vochtige en natte ruimtes gebruikt worden.

Verkrijgbaar in verschillende breedtes

De horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een extra smalle lamel van 16 mm. Hierdoor komt er extra licht binnen als de jaloezieën geopend zijn en lijkt uw raamdecoratie bijna transparant. Maar u kan ook kiezen voor extra dikke lamellen van 50 mm. Hierdoor zijn uw lamellen duidelijk aanwezig en dit is perfect bij een industrieel interieur. De dikte van de lamellen is echt bepalend voor de uitstraling van de horizontale jaloezieën. Voor elke ruimte hebben wij een bijpassende oplossing die past bij de stijl van uw woning.

Horizontale jaloezieën met ladderband

U kan ook kiezen voor een ladderband in uw horizontale jaloezieën. Dit is meestal niet verplicht, maar een optie. Het is een soort extra accent dat vooral bij hout wordt aangebracht. De ladderband is ook aan te passen in verschillende kleuren of kleuren die goed bij de kleur van de jaloezieën past. Uiteraard kunnen we u hierbij ook adviseren. De ladderband wordt meestal gekozen in combinatie met houten jaloezieën.

Vraag vandaag nog advies voor horizontale jaloezieën

Bent u van plan om horizontale jaloezieën in uw interieur te hangen? Bij Noordman Wonen helpen wij u graag met een passend advies. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Daarbij denken we graag met u mee welke jaloezieën het beste bij uw interieur past. Zo adviseren we over de materiaalsoorten, kleuren en zelfs de breedtes van de lamellen. U heeft zo altijd raamdecoratie die perfect past bij uw interieur. Kom vandaag nog langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies op maat van uw interieur!

Hulp nodig?

Wij van Noordman Wonen staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600

Laatste projecten bij Noordman Wonen