De beste raamdecoratie voor in de keuken

Welke raamdecoratie is geschikt voor in mijn keuken?

In de keuken wilt u genieten van een gezellige sfeer met familie en vrienden. U wilt hier de lekkerste gerechten koken en gezellig gaan tafelen met uw gezin. Maar het is ook belangrijk dat uw raamdecoratie aan een aantal eisen voldoet. U wilt bijvoorbeeld voldoende licht in de keuken houden. Tegelijkertijd wilt u niet dat u de raamdecoratie direct weg mag gooien als u een keer uitschiet met de pastasaus. Bij Noordman Wonen adviseren we u graag over de beste raamdecoratie voor in de keuken.

Jaloezieën van aluminium of kunststof

Jaloezieën passen perfect bij een moderne strakke keuken. Het is uitstekend te gebruiken als raamdecoratie in de keuken. Vooral omdat u de aluminium of kunststof lamellen prima met een doekje kan afnemen. Handig als u een ongelukje in de keuken hebt en per ongeluk uitschiet. U hoeft dan niet direct de raambekleding weg te gooien. Dit is natuurlijk wel fijn om te weten! Daarbij kan u de raambekleding uitzoeken in verschillende kleuren en stijlen. Hierdoor is er altijd wel een type dat past bij uw woning.

Op maat gemaakte shutters

Shutters zorgen altijd voor een luxe uitstraling net als jaloezieën. Met een hendel kan u met shutters zelf de hoeveelheid lichtinval of privacy bepalen. Zo kan u tijdens het koken de shutters volledig openzetten voor extra zonlicht. Of kan u de shutters juist sluiten als u liever wat meer privacy heeft in de keuken. U kan zelf de breedte van de lamellen bepalen of naar wens samenstellen. In onze showroom kunnen we de shutters in verschillende kleuren en stijlen laten zien.

Plissés gordijnen

Plissés gordijnen hebben de woningwereld de afgelopen jaren echt veroverd. Met de topdown functie zorg u voor veel lichtinval en toch een beetje privacy. Daarbij kan u ze ook nog eens volledig sluiten als het noodzakelijk is. Voor de keuken kan u kiezen uit verschillende kleuren en stoffen. U kan zo de gordijnen volledig laten afstellen aan de hand van uw keuken. Uiteraard kan u in onze showroom inspiratie op doen voor plissés gordijnen.

Vouwgordijn voor extra sfeer

Gordijnen zijn natuurlijk sfeervol, maar niet praktisch in de keuken. Vooral niet als ze direct langs het aanrechtblad lopen. Een oplossing en middenweg hierin zijn vouwgordijnen in de keuken. Tijdens het koken kan u ze ophalen om te voorkomen dat er vlekken op ontstaan. Als de avond valt en u wat meer privacy wilt tijdens het diner laat u ze gewoon zakken. De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen. We adviseren echter wel om goed te kijken hoe ver het raam van uw keuken af zit. Als het fornuis te dichtbij het vouwgordijn zit, dan kan het slimmer zijn om misschien niet voor een vouwgordijn te kiezen. Daarbij adviseren we om uw vouwgordijnen minimaal één keer per jaar te laten reinigen vanwege vet of geurtjes uit de keuken.

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Kom gerust langs in onze showroom en we laten u de voorbeelden van hierboven in het echt zien. Bij Noordman Wonen kan u rekenen op een uitstekende service.

Hulp nodig?

Wij van Noordman Wonen staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of maak een keuze uit onderstaande contact opties.

Liever ons telefonisch spreken? Dat kan op: 038-4442600

Laatste projecten bij Noordman Wonen